Palvelut

Laadukas kirjanpitopalvelumme sisältää

  • Juoksevan kirjanpidon ja tilinpäätöksen,
  • oma-aloitteisten verojen laskelmat ja ilmoitukset verottajalle,
  • raportoinnit,
  • yhtiömuodon muutokset ja perustamisilmoitukset sekä
  • palkanlaskennan.

Ammattilainen pienyrittäjän tukena

Tarjoamme kirjanpitopalvelua kaikille yritysmuodoille. Asiakkaamme voi olla elinkeinonharjoittaja, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö tai yhdistys. Missiomme on toimia mikro- ja pienyrittäjän tukena elinkeinonharjoittajan arjessa.

Kirjanpidon lisäksi saat meiltä apua laskutukseen, osto- ja myyntilaskujen seurantaan sekä saatavien perintään. Näin sinulta jää enemmän aikaa tehdä sitä mitä sinä osaat parhaiten, oman yrityksesi perustoimintaa. Jatkuvasti kouluttautumalla varmistamme, että saat aina ajantasaisimmat neuvot ja tiedot yritystäsi koskevissa asioissa.

Yritysneuvontaa alkaville yrityksille

Tule juttelemaan! Me autamme yritystäsi menestymään ja kasvamaan. Annamme mielellämme neuvoja jo yrityksen perustamisvaiheessa, jotta asiat lähtevät rullaamaan alusta asti parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme käyttöösi henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja yritysneuvojan, jolta voit kysyä kaikkea yritystoimintaan liittyvää. Kirjanpitäjän ammattitaitoon kuuluu tietää paljon ja laajalti yritystoiminnan asioita, ja jos en jotain tiedä, selvitän sen sinulle.

Kun olet perustamassa yritystä, varaa neuvonta-aika, jossa voimme yhdessä miettiä sinulle sopivaa yritysmuotoa, tarvitsemaasi kirjanpito-ohjelmaa, ylipäänsä kaikkea, mitä sinun pitää tietää ja ottaa huomioon perustaessasi yritystä. Noin 2 tunnin konsultaatiokäynti on Uusyrityskeskuksen asiakkaalle ilmainen.